Amsterdamse pop-up editie van Café Jakarta

 

 

Op donderdag 5 en vrijdag 6 april was de Amsterdamse editie van de pop-up van Café Jakarta. Na een succesvolle editie in het Rotterdamse Hotel New York, vond op een groene geheime locatie een exclusief kijkje in de keuken plaats van Café Jakarta. Naast pers, konden onze volgers van de sociale media een plekje bemachtigen voor dit unieke evenement. Op woensdag 4 april hebben wij bekend gemaakt dat de geheime, groene locatie “Hortus Botanicus Amsterdam” het toneel zal zijn voor de pop-up.

De keuze voor Hortus Amsterdam is natuurlijk niet zonder reden geweest, in samenwerking met de Hortus Botanicus wordt er in Hotel Jakarta een subtropische binnentuin geplaatst met 24 verschillende planten en bomen van zuidoost Aziatische afkomst.

Onze executive chef Stephane Besse, met z’n executive sous-chef Rendy Reanaldy hebben in 7 gangen verteld wat de basis gaat zijn voor Café Jakarta. Beide dagen waren een succes waarbij wij meer dan 70 nieuwe “Hotel Jakarta Amsterdam” ambassadeurs erbij hebben gekregen. Het waren twee geslaagde avonden en bovendien  een goede generale repetitie voor al het moois wat komen gaat.