Maak kennis met...

De chefs van Café Jakarta

Stéphane Besse
Executive chef

Stéphane Besse is geboren in Bordeaux. Zijn vader was patissier voor sterrenchefs en hij wakkerde bij Stéphane de passie voor koken aan. Stéphane werkte twee jaar voor de Roux broers, onder meer in het befaamde restaurant Le Gavroche in Londen, en vertrok daarna naar Amsterdam om te werken als executive sous chef van Hotel Sofitel de Grand bij Cafe Roux en Restaurant Bridges. In 2009 startte hij bij het Fashion Hotel in Amsterdam. Met Hotel Jakarta Amsterdam begint hij als executive chef aan zijn volgende culinaire reis samen met executive sous-chef Rendy Reanaldy.

 

Rendy Reanaldy
Executive sous-chef

Rendy is in 1986 geboren in Bandung op Java. Na de hotelschool in Bandung verhuisde hij naar Nederland. Hij werkte onder meer bij Restaurant het Bosch en Restaurant Blaauw. Rendy heeft enorm veel kennis van de Oosterse producten, cultuur en foodtrends in Indonesië en vormt een sterk team met Stéphane.